090114 - I Could Have Loved You

Först måste jag nog säga att rubriken har inget med mig att göra, som mina rubriker oftast inte brukar gör. Utan det är en låt, och det brukar jag också oftast ha om rubriker som ni kanske märker ibland.
Denna låten sjunger bandet Lighthouse Family, som är ett otroligt mysigt band (:


Dagen har varit ganska så lugn. Eller kanske ändå inte om man tänker efter. Dock började dagen med ett läxförhör som gick sådär. Som alltid borde jag ha pluggat mer än vad jag gjorde. Efter historian då så hade vi idrott. Då vi spelade fotboll. De gick ju som det gick. Men en rolig sak hände - eller rolig och rolig, beror på hur man ser det. I alla fall så blev det - som det näsan alltid blir på våra idrottslektioner - på liv och död! Johan från mitt lag och klass, eftersom vi körde SP mot NV. En kille i NV-laget gjorde något mot Johan då han hade bollen och Johan blir arg som bara den och det blir slagsmål!! Eller det höll ju inte på så länge, för Alexandra, vår idrottslärare avböt. Men satan, vad alla typ skrattade ändå. Pga just vem den där NV-killen var!
Ja det var det väl som hände i skolan. Föresten så har vi nu fått ny franskalärare som jag tycker var smått trevlig. Så hoppas nu att man lär sig något på lektionerna.

Nå vad ska man göra för nytta idag?
Blir att försöka att börja med samhällsarbetet. Ska nog ta och kolla på avsnitt av One Tree Hill och Gossip Girl typ nu. Sen får man se vad som händer och sker, om man säger så (;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0