090111 - The City whit Whitney Port

Jag hatar söndagar! Det finns absolut inget bra med dom. Sista dagen på helgen och skolan börjar dagen efter denna. Liksom, kan man inte bara ta bort denna dagen och skippa söndagar?

Min söndag idag blev att det första jag gjorde var att sätta mig upp i sängen och börja plugga på provet som jag ha imorgon, första timmen i skolan. Pluggat från och till hela dagen. Dagens match i fotboll var ett måste för min del, så blev såklart att man kollade på Man United. Som vann med 3-0.

Som ni kanske har märkt innan i min blogg så älskar jag The Hills. Och nu har det kommit en ny serie om en av flickorna. Nämligen Whitney Port. Den vackra tjejen som jobbade tillsammans med Lauren Conrad i serien The Hills.
Whitney Port, en mycket söt tjej, och hennes sti! Alltså man bara älskar den. Tyvärr känner jag att min kropp inte redigt passar för den stilen. En stil som, enligt jag själv tycker är mer passande för smalare tjejer än jag själv.
                Men, en dag. Då ska jag ta och hitta min egen stil.
Menmen, serien om Whitney och hennes nya liv och jobb i New York. Såklart måste jag kolla på det nu! Så jag vet inte hur mitt pluggande kommer att bli ikväll. Antingen får jag ta och plugga efter och hela kvällen, natten. Eller så blir det att man går upp tidigt och pluggar imorgon innan skolan. Eller får det gå som det går!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0