090110 - Plugg, Film, Fotboll & Frisyr

Först vill jag säga att Twilight var verkligen hur bra som helst! Helt otroligt. Jag älskade den redan efter endast tio minuter. Bästa filmen på länge. Så nu är jag sjukt sugen att läsa böckerna allt mer.

Nu sitter jag och lillebror och kollar på den igen. Eller ja, första gången för honom, men för min del blir det ju andra gången.
Idag har jag inte gjort något speciellt. Blev att jag pluggade en stund på förmiddagen, men till min förvånad så tröttnade jag - okej jag är inte så förvånad! Men jag tar bättre tag imorgon - för det måste jag verkligen!
Blev i alla fall lite spelande på Guitar Hero och sedan kollade jag på film med pappa - Music and Lyrics. Som var bra faktiskt. Pappa tyckte om den i alla fall, det märkte man pga hans alla skratt som hördes på länga vägar!

Som sagt, nu sitter man här och kollar på filmen. Senare blir det nog att bara ta det lugnt och inte göra något speciellt. Tror klockan blir lagom för att sova. Måste vara pigg imorgon så jag orkar plugga hela dagen.
Det är ju också fotboll som man troligen ska kolla på, Manchester United mot Chelsea, klockan 17.00 på canal + ! Något man inte kan missa.!


Nu är det ju så att jag ska klippa mig nästa fredag. Frågan är bara hur!
Om jag ska klippa mig annorlunda, eller om det bara blir topparna. Men jag gillar förändring, dock vill jag ha långt hår, längre än vad jag redan har. Så kanske blir att jag klipper bort det som är slitet och sedan fixar till luggen lite kortare, samt klipper upp hela håret också.
Men, jag har ändå funderat på att klippa lugg. Men jag vågar inte! Liksom, tänk om det blir sjukt fult och om jag inte passar i det. Vad tror ni, hade jag passat i lugg? Alla ger ju såna olika svar på om jag ska göra det eller inte.
Jag får nog helt enkelt tänka en del på det mera. Har faktiskt en del dagar kvar att fundera. Men det går ju så snabbt. Plötsligt sitter man där i stolen och man ska klippa sig och man har inte en aning hur.
Det löser sig som alltid i alla fall. Ska ta och leta lite bilder på internet nu som kanske kan ge mig några idéer. Om jag hittar något bra, lär det väl dyka upp här senare. Så håll koll!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Twilight <3 Robert Patterson är min :D

2009-01-11 @ 21:04:44
Postat av: Alexandra

Från Alexandra! Btw din blogg cpar sig :O

2009-01-11 @ 21:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0