090128 - one month <3

Idag är det en månad sedan jag träffade Thimmy för första gången på stationen i Alvesta, och också en månad sedan vi blev tillsammans. En månad är egentligen ingenting jämfört med dom som har varit tillsammans i år - men ändå liksom, en månad är en månad! <3

Jag var i skolan idag. När man kom dit och satt i cafeterian med Miranda fick jag världens magknip! Och jag trodde seriöst jag skulle dö!! Ni fattar inte hur j*vla ont det gjorde alltså :O Menmen, det gick över efter att jag hade tagit en iprem (y)

Snart blir det dags för att börja med pluggandet igen. Och nej, jag kommer inte plugga ihjäl mig - inte på långa vägar xD !
Fast dock känner jag mig helt jävla död pga skolan, skolan tar livet av mig snart! Så jo, jag kanske kommer det. Menmen, man måste ju liksom. Har man mål så har man (y)

Ikväll blir det att kolla på Top Model som vanligt på onsdagar klockan 20.00. Annars bara att plugga på! Ska också snacka med Estelle ikväll när hon får tiden till det <3 Och sen också med älsklingen får jag hoppas (: <3

Nej nu ska jag ta och plugga massor - som inte kommer bli massor, men lite i alla fall.
Samhällsarbetet, hälsopedagogik och franska blir det idag - kul eller så inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0