090126 - Älskling <3

Och då var man på en ny vecka.
Börjar känna som om jag är död eller något. När man kom hem efter en mycket meningslös dag med två lektoner. Så det första man gjorde var att somna och sov i såsådär två timmar. Efter det kände jag mig mig helt död och mamma tyckte jag inte såg så värst pigg ut.
Hela dagen har jag haft ont i magen också, tror det har med att göra med att jag känner mig så stressad med skolarbetet och med allt som kommer under veckorna framöver.

Menmen, blir att jag är hemma imorgon - och pluggar på ett av arbeterna, samt ett prov. Lyckat att ha prov om stress när man är stressad och mår psykiskt dåligt pga det, bland annat.

Nu ska jag ta och försöka sova. Känns konstigt att även om man är sjukt trött och man känner sig död så har man svårt att sova. Jag har också panik för allt och det snurrar saker omkring i mitt huvud. Och drömmen, att innan ha drömmt något som sedan hände och sen drömma samma sak igen - om en annan person - nej, jag klarar inte av det! Usch säger jag bara!! Inte konstigt att man känner sig död när alla dessa tankar snurrar och man har mycket i skolan..

Jag saknar min älskling. Har sagt det tusen gånger, men det får ni leva med. För jag lär sakna honom tills jag åker upp till honom och sen lär jag sakna honom när han åker sedan ifrån mig.. Så ja, ni får leva med det - för det gör jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0