090119

Vilken dag i skolan alltså. Man börjar inte förens vid 10.40 så jag fick tillslut pappa att köra mig till skolan. Skönt som bara den med sovmorgon. Sen blev det engelska, som blev en väldigt kort lektion - max 20 minuter eftersom min grupp snackade svenska och det gick hur bra som helst! Nästan alla var klara efter en halvtimme så sen hade vi en kort mentorstid.
Sen blev det mat och det gick också snabbt. Efter det segade vi som bara den och visste inte vart vi skulle göra. Min andra lektion började inte förens vid 14.40! Men jag hittade franskaläraren nästan en timme tidigare så jag hade en franska lektion själv med honom och det gick bara bra. Fick läxa som jag hann göra innan bussen gick.
Alltså hur kul dag och meningsfull har denna dagen varit då på en skala från 1-10?

Nu är man i alla fall hemma och jag ska ta och städa mitt rum, så jag kan överraska pappa med det (y). Blir sedan att plugga en liten stund - engelska och möjligen samhälle.
Och imorgon börjar man inte för ens 10.25 med lektioner, pga att vi inte ska ha någon samhällslektion, utan istället jobba med arbetet - som jag verkligen behöver! Så blir att leta efter lite fakta till det idag så jag kan jobba med det i skolan. För jag tror inte pappa är så snäll att han vill köra mig imorgon också - men man kan ju alltid hoppas!

Nej nu ska jag ta och se hur mycket jag orkar städa i mitt rum - fan vad jag hatar det!
Byebye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0