the boy does nothing

Då sitter man återigen framför datan och idag/ikväll kommer jag lägga den mesta tiden åt mitt arbete och jag har ett mål - att bli klart! Något jag inte tror på själv, men man får i alla fall försöka. Tänkte bara lägga in några rader innan jag börjar om dagen.

Dagen började med att man tog en frukost med Miranda, samtidigt som vi satt och snackade om allt mellan himel och jord - som det brukar bli. Sen blev det att sitta och sega med Hannes och Johan i datasalen till man hade naturkundskap där vi inte gjorde ett skit, rent ut sagt! Blev mat och satt och snackade med Miranda, Lollo och Hanna, där blev det också allt mellan himel och jord. Blev sedan engelska och svenska under eftermiddagen - alltså inget nödvändigt!

Seriöst, vi gör ju inget viktigt under dagarna just nu, känns det som. Man vill typ bara i pirncip hem och göra klart sina arbeten så man kan lägga energi på annat som är lite mer nödvändigt.

Aja, dagens planer är att försöka göra klart samhällsarbetet så mycket som möjligt. Och sen vid 21.00 blir det Andra Avenyn. Så ser min dag ut idag, och kväll.

Nej nu ska jag börja att skriva, kanske ge magen lite mat också!
Byebye.

Kommentarer
Postat av: alexandra

Ja älskar den låten <3

2009-02-10 @ 22:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0