090216 - alla händelser har en följd

Lovet kan ju inte börja mycket bättre - ironi! 
Fattar inte hur folk kan sjunka så lågt. Speciellt inte du och speciellt inte min lillasyster! Vet ni hur detta känns eller? Nej jag tror inte det. Tror verkligen inte det.

Och allt jag har gjort för dig, jag har funnits för dig hela tiden - förutom när jag pluggar, är med vännerna eller pratar med pojkvännen. Annars har jag alltid stöttat dig i allt - och så gör du såhär. Jag har försvarat dig hela tiden och jag har aldrig dömt dig fullständigt. Hur i helvete kan du strula med min lillasyster sådär?

Du kan inte bara säga att jag inte fanns där under festen, liksom det är klart jag inte orkar bry mig om dina problem när det är fest, och speciellt inte när det är min fest och min födelsedag. Då tänker jag faktiskt inte sitta hela kvällen och ta hand om dig och lyssna på dig. Det förstår du väl själv?

Jag orkar inte lyssna mer på problem alla har, för det är det enda jag gör om dagarna, och jag orkar snart inte det mera. Allt tar så mycket på en, jag sjunker ju med mer och mer för varje person och problem jag lyssnar på. Kunde ni inte låta mig slippa det under i alla fall en dag? Men nej, inte ens på sin födelsedag skulle man kunna få slippa att höra alla ens vänners problem.

Jag menar nu inte att jag kommer skita i mina vänner, jag kommer lyssna. Men då jag säger att jag inte orkar lyssna - acceptera det och tro inte att jag bry mig om er. För det gör jag, mer än vad jar bry mig om mig själv..

Tack och lov för att Thimmy finns och att jag ska åka till honom snart. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0