090214 - en helt ny karriär

Alla <3 dag och bakis-dag (Y)
Hur ska man börja att förklara allt som hände igår då? Tar väl allt från första början.

Började med att familjen sjöng för mig på morgonen och jag fick paket - b la kamera, hårddisk, vågtång till håret. smycken m.m. Sen bar det av till skolan och var där hela dagen och det var ju segt, som alltid. Och att man plötsligt mådde piss gjorde ju inte saken bättre! Jag hade sån satans magont så jag svettades - jag skojar inte! Antagligen är det min vecka på gång eller så var det väl min dag (ha ha - kuuul!). det var ju fredagen den trettonde, så kan ju ha något med det att göra - or not!

Menmen, fixade iprem, som tog ett jävla lång tid! Eftersom det tydligen var förbjudet för en lärare att ge en elev iprem eller alvedon - hur korkat är inte det?! Efter rektorn sa att jag fick ta så fick jag tillslut!! Så magonten gick över efter någon timme - tack och lov för det!

Sen när man kom hem så var Estelle och Jennie hos mig och överraskade mig - glad som bara den ! <3
Blev sen att fixa en massa och sen började folket att droppa in. Jag kommer inte orka att berätta i detalj vad som hände hela kvällen. Men det var kul att så många kom och det var faktiskt mycket trevligt - fast även så var det ett helvete vissa stunder. Men det blev bra sen, eller? Aja, nu måste jag gå iväg och städa! Rolig dag man har framför sig va - not!

Snart blir man själv hemma, mamma jobbar idag så hon åker nog iväg snart. Pappa är redan på jobbet och han bara skrattar åt alltihop med gårdagen! Och mamma är fett irriterad på att allt är kladdigt.
Sen åker Alexandra, Rebecka, Estelle och Jennie hem, då blir man ensam hemma med lillebror.
Nej nu måste jag verkligen ta och städa så jag kan få det gjort. Måste fixa min data senare också (sitter på familjens data just nu).

Bilder kommer med tiden!

Även om det var som det var, och blev som det blev, så var detta min bästa födelsedag! Tack allihop <3


Kommentarer
Postat av: Mac

haha, Tack Beccis för festen!! De va kul tills minnet svek xD Men serri, jag menar verkligen det, jag trodde fan inte att de skulle behövas så liite.. Bortförklaring, men det är faktist sant!

PUSS på dej <3

och vafaen, tänk att du är 18 år nu!? o.O

2009-02-14 @ 11:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0