090207 - What a day !

Oj vad ska man börja?!
Blev inget skrivade igår eftersom man satt i en bil upp till Stockholm hela kvällen. Och sen var det försent att skriva.

Idag har det varit en mycket händelserik dag. Började med att morfar åkte ambulans in till sjukhuset, mormor följde med. Och pappa och jag åkte till Solna för vi skulle köpa en doppresent till Ellen.

När vi hade gjort det så gick vi runt lite i affärerna och inne på Clas Olsson träffade vi ambulansföraren, och som vissa kanske vet hur min pappa är börjar ju såklart prata med honom. Ambulansföraren kände inte igen oss först, men sen slog det honom och han kom på vilka vi var. Då berättade han att det var en hjärtattak som morfar hade fått.

Fanns inte så mycket att göra utan vi gick vidare, för morfar var på det bästa stället och hade bästa vården. Som sagt, vi gick vidare, och med tiden så fick vi höra nya saker hur det hade gått. Pappa och jag fikade träffade Sebastian - min bror.

Och sen åkte tillbaka till mormor och morfars lägenhet och dom var såklart kvar på sjukhuset. Och det var planerat för dagen att gå på dop, så det fick vi göra även om inte mormor och morfar var med. Så blev att åka till kyrkan och ha dopet som sagt, sen åkte till församlingshemmet och åt mycket god mat.

Åkte sedan därifrån efter sextiden och vidare till sjukhuset och skulle se hur det var med morfar.
Han såg piggare ut, ska troligen vara där inne på sjukhuset minst fem dagar. Usch, /= aja, som sagt, man är på det bästa stället i alla fall.
Så nu sitter jag, lillebror, lillasyster, pappa, mamma och mormor och kollar på melodifestivalen..

..och imorgon bär det av hemåt igen till småland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0