090205

Idag orkar jag inte berätta i detalj vad som hände, förutom att jag blev värsta arg på idrottslektionen - vet inte om det märktes. Men satan vad sur jag var. Pga att klassen (vissa personer) är totalt själviska! Lär er för helvete att basket är en lagsport!!!
Menmen, träffade också Ida idag och det gick bara bra. Pratade om att jag känner mig så oerhört stressad med allt. Så vi jobbade med det idag och skrev lite "schema" för mina veckor framöver, strukturerade lite. Och det är helt otroligt - jag är klar med mitt samhällsarbete. Kanske inte världens bästa men jag orkar inte med det mera, så det får helt enkelt bli bra sådär. Och nu är det bara att börja med nästa, fast det blir dock kanske lite i helgen och nästa vecka.

Snart ska jag ta och ringa älsklingen och börja packa lite kläder inför morgondagen då jag åker till Stockholm med familjen. Som jag inte tror någon har glömt?
                                Heeelvete, nu kom jag på att jag måste duscha också! Där sket sig min planering för kvällen så jag skulle få möjlighet att gå och lägga mig tidigt. Aja, blir väl bäst att ta och gå och duscha nu då.

Föresten, min älskling har klippt sig och färgat håret (: (bilden)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0