090202 - börja planera bättre

Jag har kommit fram till en sak - jag hatar måndagar! Speciellt detta schemma vi har nu. Där jag bara har två lektioner på hela dagen. Det suger ju som bara den att man inte kan ta sig till skolan senare när man börjar tjugo i elva och sen har man nästa lektion på efter middagen, tjugo i tre! Hur underbar är inte det när man är fast i skolan och kan inte göra ett skit - inte alls så j*vla kul om jag får säga vad jag tycker!
Menmen lite pluggar man ju mellan alla lektioner. Gjorde både dagens läxa i franska och onsdagens läxa, så jag slipper göra det hemma i alla fall (Y) vilket är sjukt skönt.

Har fortfarande inte gjort klart mitt samhälls arbete och det ska lämnas in denna veckan. Så har jobbat lite med de idag i skolan och lär göra det ikväll och sen imorgon på hålorna man har. Fixa klart det så snabbt som möjligt så jag kan börja med mitt andra arbete som ska vara inlämnat nästa vecka.

Nu sitter man och kollar på The City, missat två avsnitt av det så jag kan bara sitta och njuta av det.
Sen senare ikväll blir det 90210 och The Secret Life Of The American Teenage. Ska snacka med Thimmy också ikväll och sedan blir det sängen.


Igår byggde jag en träningsmaskin, som jag nog skrev innan. Tror jag ka ta och börja träna mer seriösare, några gånger i veckan. Sen hade pappa beställt för några dagar sedan en "roddbåt" eller vad man ska kalla det. Då finns det mer grejer att träna på. Och jag kan inte mer än längta tills jag inte har så mycket att göra på veckordagarna i skolan och sen under helgerna.


För just nu är det verkligen helt fullspäckat under både veckorna och helgerna. Allt pluggande - samhäll - och naturkundskaps arbeten, franska läxa varje vecka, historia och svenska prov som kommer om några veckor. På helgerna är det massor nu framöver.

I helgen blir det ju som sagt dop i Stockholm, helgen efter är det min fest på fredagen och sen börjar lovet och på måndagen blir det troligtvis middag och bio med familjen. Sen på tisdagen blir det nog att ha tjejkväll med tjejerna i klassen och Sarah också - hoppas jag! På onsdagen åker jag till Thimmy och sen åker hem därifrån på söndag då han följer med mig hem. Sen börjar skolan igen och då blir det historia prov. Helgen efter där är det inget planerat - DÅ kan jag träna - Thimmy åker ju innan helgen. Helgen efter det kanske det blir pubrunda med Alle mfl eller kanske det blir Stockholm med familjen, pga morfar fyller 75 år. Får prata med Alle om det hela. Helgen efter inget planerat - kanske Helsingborg och sen den 20mars blir det Stockholm - igen - Ungdomens Riksdag.

Ja som ni märker så är det oerhört mycket framöver. Och detta är inte bara detta som är planerat. Jag får helt enkelt planera in träning och sådant - det löser sig! Man får helt enkelt börja planera bättre med allt. Lägga mer tid på det som behövs och mindre tid på det som är mindre nödvändigt. Som sagt, det löser sig, bara det görs så.


Nu ska jag ta och plugga lite innan klockan blir åtta och det blir 90210 för min del.
Aja, samhällsarbetet väntar (Y). Bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0