melissa horn

Suttit här framför datan och lyssnat på Melissa Horn. Vilken underbar röst, texter och melodi. Låter kanske sjukt, men jag blir typ lugn av hennes låtar. Det flesta i alla fall. Den låten om har spelats mest är Jag Kan Inte Skilja På. Ni som inte har hört den - lyssna på den! Om ni gillar sådan musik. Jag älskar sånhär musik! Men kan inte riktigt komma på vad musikstilen kallas :| !

Klockan är elva och jag har inga lektioner imorgon. Men jag har en del jag måste göra ändå. Plugga, städa rummet (måste städa heeela rummet denna gången och inte bara smuttstvätten!) Sen ska jag också testa fram någon cool och passande sminkning till fredag. Vill testa och skugga ögonen sådär snyggt svart. Aldrig testat, så tänkte de kunde vara bra att testa innan en timme innan själva festandet!

Nej jag ska nog gå upp och tvätta bort sminket. Krypa ner i sängen och kollar på ett avsnitt av Grey's Anatomy. Sen sova och jag ska nog sova ut, men försöka att inte sova längre än till tolv - får se om det är möjligt. Men godnatt alla läsare (:

Ja några stycken är ni i alla fall, börjar bli nyfiken på vilka ni är egentligen. Ni får hemskt gärna kommentera lite då och då. Det hade gjort mig glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0