a new year - a new beginning

Som ni alla vet är idag det sista dagen på 2009 och imorgon börjar 2010.
2009 har varit ett bra år, men även ett jobbigt, kämpigt år för mig. Och hade aldrig klarat det utan mina vänner och familj. Men jag måste lära mig att klara vissa saker själv, en kamp mot mig själjv, en kamp med mig själv.

Ja, det är lite svårt att förklara och förstår om inte alla riktigt förstår. Men såhär är det i kort drag. Jag har bestämt att jag ska börja om från början, få en ny början. Det är ett halvår innan man dra ut i vuxenlivet. Ett halvår innan man tar studenten och jag måste verkligen kämpa mig igenom studierna och allt annat, mina tankar och allt runt omkring. Ja, det ska helt enkelt ske en förändring.

Och då tycker jag det är en bra början med att lägga de mesta bakom sig och som sagt börja om. Jag tänker göra det igenom att börja blogga på ett annat ställe. Denna bloggen kommer finnas kvar, men jag kommer inte blogga mera här på www.lodge.blogg.se efter idag. Utan imorgon börjar jag blogga på adressen www.rebeccalodge.devote.se.

Så ni som har följt mig den senaste tiden får gärna följa mig vidare på min väg ut i vuxenlivet. Och jag kan tänka mig att mer kommer att ske nu när allt närmar sig studenten. Nya äventyr och upptäckter! Skita i idioter, tänka mer på mig själv, ta vara på tiden med vännerna och familjen och annat, saker som måste förändras hos mig osv. Ja, ni lär märka om ni fortsätter att läsa min blogg, fast då på www.rebeccalodge.devote.se. Sidan finns redan där nu, men inget skrivet! Men det kommer imorgon som sagt, då de nya året börjar.

Kommentarer
Postat av: FotobyDenise [O R D & F O T O]

God fortsättning, kika gärna förbi min blogg och skriv vad du tycker:) Om du gillar den så är det bara att klicka på den blåa knappen på bloggen så får du följa den helt gratis:D Blir så glad för varje kommentar!<3

Tack i förhand

Kram Denise

2010-01-04 @ 16:28:38
URL: http://fotobydenise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0