091229

Två hela dagar kvar på detta året, om man inte räknar med denna dagen vill säga. Ett helt nytt år kommer närmare och massa saker kommer hända under de året. Jag vet det, jag känner det inom mig. Först och främst, jag tar studentnen i juni! Det är väl höjdpunkten under detta året måste jag nog säga, men ändå allt som sker innan och efter! Liksom, herregud vart ska man ta vägen?!

Jag har börjat få nya drömmar nu med. Tankar på vad jag ska göra efter studenten. Men jag vet inte, kan inte bestämma mig. Känns som en pengarfråga också. Så får tänka på detta ett tag till och be om råd av föräldrarna. Men tror att just denna idéen hade gjort mig gott!

Nej nog om detta pratet för nu. Frågan är nu vad jag ska göra med denna dagen. Måste hålla mig sysselsatt - då mår jag som bäst! Man kanske skulla ta och städa rummet, borde verkligen göra det, med dammsugare och allt! Sen ska jag nog också fortsätta och lära mig min nya locktång - BaByliss iCurl. Emma och jag testade igår, men gick sådär. Dom hade rätt i tidningen, den är en nytänkare, eller vad de nu stod. Men ska bannemig lära mig hur man gör snygga lockar - så är det bara!

Ska nu ta och lyssna vidare på 30 seconds to mars. Blir glad av deras låtar eller mår rättare sagt bra! Helt underbara ♥


Kommentarer
Postat av: ttilda

Detta året kmr bli roligt som fan :D liksom. Ni tar studenten, vi blir 18 osv. Festa som fan :DÅh! 30secondstomars<3

2009-12-29 @ 14:39:35
URL: http://confuuused.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0