091227

Godmorgon. Som ni märkte (och som vissa av er sa till mig att jag) var dålig på att blogga igår. Men efter vi hade varit inne i växjö - pappa, Jacky, Gebbe, Sebastian, Lucas, Elin, Colette, Michelle och Maria. Så blev det att vara social och leka med hela familjen framför PS3.

Det var såhär att vi åkte in för att gå in på Media Market och leta upp en sladd till PS3 och Buzz på engelska. Vi hittade mer än det som vi köpte, eller ja pappa köpte! En till kontroll till själva PS3 och Singstar Abba! Så ni kan ju ana att vi spelade massa spel hela kvällen!

Nu har bröder + flickvän åkt och lillebror sitter just nu och spelar Fifa10 som han fick i julklapp. Själviska jävlen som bara tänker på sig själv och spelar ett spel som bara han vill! Blir galen!

Får se vad som händer idag. Kanske testa och locka håret med min nya BaByliss iCurl. Annorlunda locktång men man lär sig säkert. Nyår närmar sig och tror jag vet vad jag ska göra, men måste prata med lite folk idag om det känner jag.

Skriver mera senare idag. Ska bli bättre på att blogga framöver. Och kommer bli en del förändringar efter nyår. Men det berättar jag mer om närmare i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0