091223

Nu ligger man här i sängen med datan i knät och det känns i benen att datan borde få vila lite, borde vara extra försiktig nu med den. Jaja, blir att stänga av den efter detta. Men kände för att skriva några rader här först.

Ikvällen har varit trevlig. Mina fastrar Colette och Michelle samt deras kompis Maria kom hit efter nio någon gång. Sen blev det att kolla på tvn en stund. Och pappa tände brasan, jätte mysigt! Sen blev det mat och blir ganska så sen mat eftersom dom kom så sent. Satt och pratade, eller man försöker i alla fall komma in i konversationen.

Nu ligger alla i huset och sover, och här ligger jag och lyssnar på Happy med Leona Lewis. Underbart fin låt. Men blir nog att sova för min del också snart. Inget kul att göra här vid datan känner jag nu. Nej usch nej, skönare och sova.

Imorgon blir det att följa med pappa, Colette, Michelle, Maria och mina småsyskon till Ladan för att äta julbord. Sen hem och klä granen och baka marsipangodis. Blev inte av tidigare idag (eller igår) var så stressigt med allt så vi sköt fram det lite, syster och jag.

Nej nu blir det att sova, ska inte sova bort hela dagen eftersom man ska ut och äta vid tolv. Så upp vid tio vore väl lagom, hoppas man vaknar vid den tiden bara. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0