091222

Min data är fortfarande på lagning. Gårdagen var trevlig och mycket bra, hade något att göra nästan hela tiden! Gick ju till Estelle och lämnade mackor till henne sen blev det att gå till Emmah och hjälpte henne slå in lite julklappar och vi pratade en massa.

Sen blev de att dra hem igen vid två, för Emma skulle till Ryd och till banken. Sen kom hon igen en timme efter typ, och då hade jag varit duktig och städat köket och lite överallt. Fick något ryck att jag ville städa - sjukt men sant! Blev att laga mat till mig, Emma och lillebror sen när Emma kom. Och la undan lite till Estelle.

Sen slutade Estelle vid fem och Emma blev hämtad av sin syster. Gick och hämtade ut ett paket på affären från H&M. Så nu äntligen har jag fått min gosiga vita kofta! Syster har en likadan, men fick sin före mig. Menmen. Sen resten utav kvällen med Estelle satt vi i köket och snackade en massa, verkligen om allt. Sen vid kvart över nio gick vi till busshållplatsen. Satan vad kallt de var! Kan ju inte ens smsa märkte jag för fingrarna fryser till is - jag lovar!!

Resten av kvällen försökte jag roa mig på mitt lilla sätt utan data. Eftersom jag vill verkligen inte sitta här framför datan på kvällarna, då är det ju ännu kallare. Nejtack! Så kollade på första Rambo filmen med pappa och lillebror, sen blev det sängen.

Man får göra det bästa utav dagen och hålla sig sysselsatt när man inte har en data. Idag blir det att fixa fotona, baka julgodis, för det har vi inte gjort än. Ska också städa köket med disken, städa mitt rum och duscha. Ja som sagt -  hålla mig sysselsatt. Annars funkar det inte!

Mina fastrar och en av deras kompis Maria kommer ikväll också, så städa lite runt omkring i huset blir det säkert också. Ska bli kul att ha dom här över jul. Blir nog mer engelskjul, fast även svenskjul som vanligt på julafton. Och krykan som vanligt. Uschusch, men det kan vara fridfullt! Haha.

Nej nu ska jag inte sitta längre här och frysa. Blir att gå och klä på mig och vänta till mamma kommer med fotopapper, sen blir det att sätta sig här igen och greja med bilderna. Får se om det blir mer skrivande för min del idag, annars blir det mera imorgon :)

Lovade ju en bild på klänningen som jag ska ha på mig på nyår (och kanske juldagen).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0