091221

Nu är det såhär att min stackars lilla data har gått sönder :'( satt nästan och grät pga det igår. Jävla förbannade piss data! Aja, pappa lämnade in den idag så får hoppas på att den går att fixa och att det är snabbt! Är lite smått beroende av min data, eller beroende? Visst jag klarar mig, men vill inte att allt jag har på den försvinner - fatta jag blir ledsen då! Har som tur är det mesta på min extrerna hårddisk - tack och lov! Men ändå!!

Så nu sitter jag vid vår startionera data och det finns ingen värme i detta rum, ingen insolering! Så kommer inte blir så mycket bloggande från min sida på några dagar. Hoppas bannemig jag får tillbaka min data snaart! :( typsikt att det snart är juldagar då folk inte jobbar! Gaaah!!!

Menmen, snart ska jag ta och göra lite mackor till Estelle som jobbar på Äppelgården idag, stackarn har ingen mat så snäll som jag är nu i juletider (haha, nämen jag är väl alltid snäll?). Sen ska jag förbi Emmah en stund och hjälpa henne slå in julklappar och prata lite. Sen hemåt igen då Estelle kommer efter hon har jobbat.

Men nu har jag suttit här alldeles för länge (kanske 10minuter) och fryser redan fingrarna av mig. Bara att fixa de där mackorna, på med varma kläder, gå ner till Äppelgården och snacka lite sen vidare i snön hem till Emma.

Förresten jag fick min klänning jag beställde innan helgen från Nelly.com. Den var lika fin på mig som på galjen! Tog bilder, men har inte lagt in dom redigt än. Kanske gör det senare ikväll om jag orkar sitta här och frysa. Jaja, får se när jag uppdaterar tills dess. Ha det så bra så länge! Finns på mobilen dom som vill få tag på mig (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0