karlskrona

Ja som sagt så har jag spenderat min dag i Karlskrona med mamma, Jacky och Gebbe. Hittade en del, jeansleggings, linne, tjock mysig tröja, två väskor och lite sådant. Kanske kommer bilder på det senare, men nu orkar jag inte lägga upp bilder.

Har varit så trött idag, vet inte varför. Kan vara för att jag inte har sovit så mycket de senaste dagarna.. Somnade i bilen på väg hem, men vaknade snabbt av att alla skrek och bråkade! Jaja, sån är det här i livet, bråk hit och dit...

Nu blir det i alla fall film med syskonen och pappa. Blir Rottatuie, eller hur det nu stavas, orkar inte vara så noga med stavningen! haha. Sen blir det nog sängen för min del. Upp tidigt imorgon också, eftersom jag ska åka till Daniel och vara där till måndag. Skolan börjar ju på tisdag och han ska till Tyskland till fredag..spännande spännande! Skulle egentligen åkt till honom ikväll, men han skulle ha möta om Tysklandsresan ikväll, han sitter där nu stackarn 20.00 - 23.00 ! nej jag tycker fan synd om honom..

Jag har i alla fall försökt, jag försöker vissa intresse! Märks inte det? Jaja, jag har i alla fall gjort vad jag kan för tillfället, känns som om man hade viljat ha lite tillbaka, är jag den enda som har gjort fel?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0