helt död i huvudet

Blev att man jobbade idag från tio till fyra och jag lovar, de där timmarna kändes i hela kroppen! Stå och ta bort ogräs på en står grusplätt, samt klippa en häck - i solen och värme som kändes som 40 grader! Och jag kan ju tala om för er att min rygg är röd - bränd! Det känns verkligen! Usch usch uch. Jag har huvudvärk som bara den kan jag ju säga, det känns som om mitt huvud kommer sprängas när som!

Imorgon är det fredag och det betyder att det är första dagen på Karl-Oskar dagarna. Ska in dit på kvällen men nu är det även sagt att man ska åka in dit med syster på dagen, bara för att hon ska hämta ut sina lincer. Och så måste jag följa med, men kanske bra, för då kan jag leta efter något att ha till min väska eller något att ha på mig under kvällen :D Måste också prata med älsklingen, om när han kommer till mig imorgon.. Usch det kommer bli stressigt imorgon. Har i alla fall tre timmar på mig att fixa mig från att jag har kommit hem från Växjö, sen tre timmar efter ska man åka in dit igen! Aja, det blir säkert bra.

Nu ska jag nog ta och göra lite kvällsmat till lillasyster och pappa, för jag känner att mitt huvud är i behov av mat. Om inte huvudvärken snart försvinner så får jag väl ta en tablett, för det är illa nu. Känns som om jag knappt kan hålla upp huvudet! Hur ska detta gå imorgon om huvudvärken är kvar? Alkohol och huvudvärk går inte såå bra ihop! ...

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0