because of you

Fixade en ny sak på bloggen, lite fakta om mig. Jag själv tycker det är mer trevligare att läsa lite små fakta om personen som skriver bloggen - om man t.ex går runt och kollar i olika bloggar och sen hittar man någon som ser ut som en intressant blogg och man vill veta mer om personen som skrivr, då är det bra med lite mini fakta, tycker i alla fall jag!

Ja vad har jag egentligen gjort ikväll? Typ ingenting.
Min lillebror kom in nyss och frågade om han fick sova på min soffa i natt. Mamma målar om hans rum så det går inte att sova där inne, som ni kanske förstår! Som sagt han frågade mig, och jag sa att han kunde det. Så frågade han sen om han kunde få sova med mig istället i min säng - aww söta lillebror! Han är ganska så söt ibland den där idioten (; haha! Nej han är snäll, ibland! Som alla andra syskon kan jag tro. Fast han är ju inte så liten längre. Nästa vecka bli lillskiten 13 år! Herregud vad tiden går! Men han kommer alltid vara liten för mig, alltid min lilla lillebror - även fast han troligtvis kommer bli längre än mig..

Ska nog ta och sätta på någon film. Såg aldrig klart 17 Again som jag började se igår. Baby ringde och ville hellre prata med honom än att kolla på filmen. Sen blev jag så trött så stängde av filmen och somnade sedan efter samtalet med honom.

Får se om man får något efterlängtat samtal från honom sen. Blir nog sent, eftersom han skulle ut med några kompisar, ut och leka i Kallinge ;) roligt värre! Dom är så söta, vet inte redigt vad dom har för sig där i Kallinge, galna i alla fall! Han är galen (; fast på ett mycket bra sätt! Kan vara därför jag tycker om honom så himla mycket (a) man kan verkligen vara sig själv tillsammans med honom <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0