090830 - vilken kväll !

Vilken kväll! Verkligen toppen kul hade jag tillsammans med mina älskade vänner! <3 Tack allihopa som var med och gjorde kvällen oförglömlig. Egentligen hände det ju inget speciellt sådär, men det var grymt kul ändå! Kanon kul (y)

Var ju som sagt förfest här hemma hos mig. Fick veta att Miranda inte skulle komma hit innan, utan vi skulle ses där. Men Isa kom först och vi började fixa oss lite smått. Sen lite innan sju kom Hannes, Gustav och Johan. Och samtidigt dög Jonathan och Daniel W upp, dom hade tidigare ringt mig och frågat om dom fick komma - självklart! Andra som kom under kvällen var Lovisa, Hanna och lite andra - trevligt trevligt! Fast blev lite arg och besviken på systern min..

Lite efter nio fick vi skjus av Sabina som var snäll och körde oss till Kärrasand, killarna åkte med Jonathans pappa - i think! Kom in på området och mötes av en glad och spralig Miranda! Sen gick vi fem tjejer in mot dansgolvet och där var allt redan i fullgång med musik av Scotts! Vi dansade och dansade, sen drog vi till baren!

Träffade massa härligt folk, folk som man inte har träffat på flera år. Så det var roligt! När vi skulle hem så fick jag skjus av Lovisas pappa, snällt Stefan! Hanna och jag blev efterfest-sugna. Så vi bestämde för att efterfesta hemma hos mig - så hon och jag hoppa av hos mig. Isa, Björma, Markus och Henke fick den biten - 5,5km - eftersom dom inte fick plats i bilen, men dom ville så! Dom kom i alla fall sen hem till mig.

Men typ en timme efter oss. Och vi hade ju blivit trötta! Så blev inte så mycket till efterfest men vi satt ändå uppe till fyra och pratade. Sen somnade vi alla här, förutom Markus som åkte hem.

Vaknade innan tio och Hanna - söt som hon är - hade hon vaknat redan vid nio och bestämde sig för att plocka undan i köket - tack Hanna, det hade du verkligen inte behövt! Men man får buga och bocka :D

Kom nyss hemifrån Lovisa, följde med Hanna dit och kollade till henne hur hon mådde. Så nu ska jag snart ta och dammsuga lite i huset och städa mitt rum - för det går inte längre, kan inte ha det så när föräldrarna kommer hem! Ska också ta och laga någon mat till mig och mina syskon, eftersom mamma kommer hem sent ikväll.

Föresten får säga grattis till mamma som har för någon timme sen sprungit Tjej Milen - i år igen - lika duktig varje gång tycker jag. Så grattis!

Nej nu ska jag ta och göra lite nytta! Kanske kommer in lite bilder från kvällen sen på bloggen, annars tar jag det en annan dag. Bilder kommer såsmåningom in på Facebook också!

Oj!, det blev lite långt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0