090829

Godmorgon! Jag som hade sett framemot att sova ut - men icke sa nicke! Blev väckt - idag igen! Suck vad trött jag bli. Denna gången var det mamma som går in i rummet och försöka prata med mig. "hallooo jag vill ju sova!!!" Liksom har inte ens sovit sex timmar i natt, var ju uppe till tre..somnade någon gång efter det. Usch, jag måste sluta och få sånhär panik alltså, borde lyssna mer på Estelle och inte tänka fööör mycket. Då blir det ju såhär. Men när man fick veta anledningen så förstod man - hemskt!

Idag har jag massor att göra! Ska göra religionläxan, städa tvrummet, städa mitt rum och dessutom köket! Och plocka lite här och där i huset och sen måste jag också duscha snart, så mitt hår självtorkar redigt! Måla naglarna har jag också tänkt göra - funderar på om det blir rosa naglar eller om det blir bara lite toplack - återstår att se!

Snart åker päronen och små syskonen är i Tingsryd och kollar på när Jackys kompis tävlar med en hund. Sen kommer dom väl hem någongång i eftermiddag. Så har huset för mig själv hela dagen - så ingen kan störa mig när jag städar, eller stöka ner mer! Då jäävlar blir jag inte så glad!

Nej jag får nog ta och sätta igång med allt, så slipper jag stressa! Folket kommer ju sex - sju tiden, måste ringa Miranda också..eftersom hon aldrig ringde tillbaka till mig som hon sa. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0