090827 - helg !!!

Kom hem för någon timme sedan efter en lång dag i skolan med psylologi, religion och slutligen engelska. Men det gick bra, bättre än vad jag trodde i alla fall, så det glädje mig! Kom nyss på att jag har i princip helg nu ju - inga lektioner imorgon! Miranda och jag "jobbar" med projektarbetet hemifrån, via tele. För ingen av oss orkar redigt ta sig dit och sedan vara fast där i flera timmar! Eftersom vi inte kommer ha så mycket att göra med projektarbetet.

Så blir hemma imorgon - skönt skönt! Fast ska göra det mesta läxorna som jag har till nästa vecka imorgon och kanske t.o.m ikväll - så slipper jag stressa i sista minut. För vet hur dåligt jag mår av denna jävla stress i skola jag får!

På lördag blir det festfestfest ! Kärrasand - Scotts, är det tänkt. Förfest hemma hos mig innan i alla fall, sen får man se hur vi kommer dit om vi kommer dit (; haha nej jag skojar bara! Blir säkert bra.

Nej nu ska jag se klart på The Hills, fixa något att äta och sen städa lite i rummet och göra lite frågor i religionen. Ska försöka hålla mig igång! Och det blev ingen träning för mig idag - fyfyfy! Måste skärpa mig nu, seriöst!!!!

Vill ha älsklingen hos mig! Måste du vara så långt borta? :(
Saknar dig så oerhört mycket baby, du är mitt allt <3


Världens vackraste <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0