090824

Ny vecka och ny planering för veckan som kommer..
Måndag (idag) : Studentmössprovning och beställd (y) tidigt men ja nu är det i alla fall fixat!
Tisdag : En lektion och slutar vid 11.20.
Onsdag : Ledig dag - projektarbetsdag/UF, och nu är jag helt körd! Miranda har dragit sig ur UF. Jag vill inte köra projektarbete, och ingen kan köra UF med mig, de som har UF vill garanterat inte ha med mig - ser ni mitt problem?
Torsdag : Jobbigaste dagen - eftersom man har engelska i tre timmar och en massa läxor i det. Låång dag!
Fredag : Enda lektionen man har är PA och eftersom Projektarbete/UF inte är något jag vet helt säkert och man inte behöver vara i skolan ens under dagen så får man se om man ens drar dit.. 
 Lördag : Scotts på Kärrasand, ser ut som det blir det nu i alla fall. Sen åker föräldrarna bort över helgen så blir FF, och kanske t.o.m. förfest här hemma innan (;
Söndag : Ta det lugnt och säkert pluggande..

Som ni säkert märker så är allt lite snurrande för mig för tillfället. Måste verkligen komma på hur jag ska göra med projektarbetsdag/UF. Kan inte bara sitta och inte göra någonting de dagarna när man får tid för det. För då lär det bli en enorm stress för mig, och det är något jag inte behöver. Fast är redan stressad över detta, usch!

Nej nu ska jag ta något och äta och sedan sätta mig med engelskan, inte roligt! Inte så speciellt glad idag, gissa varför?! Sucksucksuck...!!!

Daniel, du betyder oerhört mycket för mig <3 Jag älskar dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0