090823

Godkväll, eller kanske mer nu godnatt - i alla fall snart, för man blir verkligen trött av att vara ute i solen och inte göra någonting! För det är precis det jag har gjort idag, känns det som!

Åkte till Karlshamn med mamma, lillebror och Daniel idag, för att Gebbe skulle ha klubbtävling där i simningen. Gick bra för honom tyckte jag - medalj och allt ju! Men segt var det att vänta kan man säga, märktes på Daniel i alla fall (;

När vi först kom dit gick Daniel och jag för att köpa något att dricka, och när vi kom dit och hade beställt dricka blev vi hungriga så vi beställde en pizza att dela på också. Satt där och hade det mysigt i värmen. Har verkligen varit en underbar sommardag. Vi gick sedan tillbaka till Väggabadet, där tävlingen var. Och väntade på att Gebbe skulle börja tävla. Mycket väntan. Men mysigt var det.

Vid sex, sju tiden var det väl klart! Då var det bara att åka hem till Daniel och lämna av honom :( jobbigt farväl, slutade i tårar för min del, och har varit mycket i tårar sen dess om jag ska vara ärlig. Men vi klarar det älskling, vi klarar det <3 Sen kom man hem och var jätte trött, la sig framför tvn och fick sedan kvällsmat. Ligger här i sängen nu och vill att, ja något..att baby ska komma hit :'( sjukt hur mycket jag saknar honom såå! Men det är nog de första dagarna som är värst. För jag vet att vi snart träffas igen. Det kommer gå snabbt, även fast det kommer bli månader. Men det närmar sig hela tiden trotts allt!

Nej nu ska jag ta och göra mig klar för sängen och sedan krypa ner och läsa lite. Skolan imorgon ju, nya kurser börjar också - spännande! Men avslutar detta inlägg med lite bilder från dagen. Så godnatt!Daniel & jag gick och åt nere vid hamnen, eller ja en bit därifrån..


Vi <3

Gebbe redo för tävling! Vann två brons (y) det tycker jag är bra!!Avslutar med en bild på världens finaste pojkvän <3
du är det bästa som ha kunnat hänt mig baby.
Jag älskar dig, för alltid du&jag Daniel <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0