090821 - grattis grattis grattis..

..säger vi till alla som fyller år idag! Jag själv vet fyra stycken som fyller år idag! Nämligen, min lillebror blir 13 år, sötnosen Candice blir 17år, Jens blir 18 och Usain Bolt fyller också år, vet inte riktigt hur gamal, men han fyller år idag! Så GRATTIS!

Åkte med tidiga bussen idag för att åka och prata med Miranda och projektarbetet/uf, och ja, vad ska man säga. Vi står väl på noll just nu. Eftersom det är lite osäkert på vad vi vill.. Men de löser väl sig? Hoppas!

Ikväll blir det att vara hemma, fira lillebror med middag och Sing Star. Gebbes gudföräldrar skulle komma också, så det blir nog trevligt kan jag tro! Det ser ut som just nu att det blir en lugn helg - alltså ingen utgång imorgon, som planerat! Eftersom ingen av oss har så speciellt mycket pengar för tillfället, så får bli helgen efter (y) Ska i alla fall umgås med Daniel lite i helgen, oh vad jag längtar efter dig baby! Tror han kommer på söndag, men man hoppas ju såklart innan :*

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och ta det lugnt framför tvn. Jag är hur trött som helst! Fattar inte varför..knappt gjort något idag ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0