090819

Dagen i skolan bestod av att man skulle lägga all energi på att komma på en bra idé till UF. Jag och Miranda ska ha ett tillsammans och vi har en ganska så bra idé faktiskt, just nu tycker jag att det ska bli kulkul! Men jag nämner inget här i bloggen än.

Efter man var klar med det man kunde göra för dagen, tog man bussen hem vid två-tiden. Åkte sedan in till Växjö med mamma och Jacky - leta present till lillebror som blir 13år på fredag. Tror det blir en granska så bra present vi köpte fakiskt!

Nu sitter man här i tvrummet, precis ätit spagetti och körtfärssås - muma! Friidrott på tvn nu med ju, har inte sett så mycket friidrott nu i år, har blivit mest de senaste dagarna om jag ska vara ärlig. Brukar kolla på det annars, men har inte orkat kolla de första dagarna.

Imorgon börjar schemat att gälla. Och vi har ju nu fått fyra-dagars-schema, vilket innebär att vi har block - långa långa, mycket långa sådana! Imorgon har vi först en timmes psykologi, sen en timmes religion och sedan tre timmars engelska! Kommer jag dö eller?! - jo troligtvis... Mitt schema känns jätte knas, på fredagar har jag bara en lektion - projektarbetes tid i tre timmar, på eftermiddagen! Värsta konstiga schemat om jag får säga det själv.


Jag försöker, jag kommer försöka mer, men inte vill jag vara jobbig :(
Säg till när du kan ta emot besök så kommer jag direkt vännen! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0