090818 - nu drar det igång igen !

Första dagen i skolan idag, meningslös dag om jag får säga det själv. Slutade vid elva-tiden och hade bara lyssnat på vår mentor prata om massa onödiga saker, om jag får säga det själv.

Pappa var ändå i Tingsryd så han kunde hämta upp mig. Så kom hem lite efter tolv, la mig framför tvn och somnade! Skönt kan jag säga. Åt lite vid tre tiden och mamma försöker få mig att följa med till Olofström senare och träna med henne. Eftersom lillebror börjar sin simträning nu ikväll så brukar mamma följa med och simma lite hon med. Även jag har följt med en gång, och ska försöka få det till en vana för mig. Så ikväll blir det nog att simma någon halvtimme, kanske mer. Ska även ta reda på hur mycket det kostar att gymma där också, eller så kör jag bara på simningen - bra träning, för hela kroppen är det ju! Och jag ska få övningsköra en bit också, med Volvon, automat, men det är ju i alla fall något!

Jag märker nu hur mycket jag saknar allt, att ha alla nära mig..jag saknar det så himla mycket nu, behöver det, behöver tryggheten... Jag försöker verkligen, utan att verka jobbig..


Du anar inte hur mycket jag saknar dig..


Kommentarer
Postat av: Estexx^

Man kan komma på saker då verkligheten kommer tillbaka..

Man göra sina val ibland utan att veta om dom.

Nu är det som det är.

Den dagen du verkligen lever upp till det du har sagt till mig. Att jag är din närmaste vän så ska jag behandla dig så som jag alltid gjort innan.

Du vet att jag älskar dig och jag saknar dg verkligen, men jag kan inte acc det som har skett. Det är som det är nu. Med tiden blir det bättre ska du se. När du verkligen innser vilka du vill ha kvar i ditt liv. <3

2009-08-18 @ 19:14:36
URL: http://estexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0