whatever you like

Tänkte avsluta denna måndagen med ett litet inlägg här. Kan ju tala om för er att jag knappt har gjort något som jag sa innan idag att jag skulle göra - någon som är förvånad, nej det är inte jag!

Blev i alla fall att jag gjorde en del av franskan, som sagt en del kvar. Speglen tvättade jag i alla fall, nu slipper jag alla masscara fläckar överallt - skönt! Kan se sig själv utan att ha massa svarta prickar över hela ansiktet!

Efter att man hade suttit inne framför datan nästan hela dagen, fastnade här av någon konstig anleding. Så klarade jag inte av att vara hemma länge. Ringde Emma men hon svarade inte, tillslut svarade hon via sms så frågade om hon ville ut. Så efter ett tag då jag hade gått en liten runda själv, samtidigt som jag snackade med min lilla älskade vän Estelle, så mötte jag upp Emma och vi snackade en massa - mycket bra rundor Emms och jag går (;

När man kom hem så satte man sig återigen vid datan och tog det lugnt, mat och nu sitter man här och smsar med en massa folk! Bäst att krypa ner till kojs snart tror jag. Måste bara gå upp och ta bort sminket - usch det är så jobbigt! KIllar, ni har tur som slipper ta bort smink varje dag!

Nej nu blir det sängen.
Godnatt på er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0