busted !

Jag har märkt att det inte alltid är lätt att stötta och finnas till för två personer, två personer som har en speciell relation till varandra. Kanske inte kommer överens eller har haft ett tidigare förhållande. Och jag lovar, i något av detta fallen så är detta inte lätt! Har varit med om båda två dessa saker jag nämnde.

Blir extremt svårt när man vid en punkt märker att den ena har förståt hur den andra tänker, och där står man och redan vet den saken. Vad gör man då? När man är en sån kompis som vill verkligen hjälpa allt och alla, men som tyvärr inte går..

Allt detta är verkligen hur svårt som helst. Ska man bara ignorera allt och strunta i sina vänner och deras problem?
Kanske borde man välja vilka problem man ska själv ska lägga energi på. Men man vill ju så gärna finnas där oavsett vad. 

Även om de inte går, och det har jag verkligen fått in i mitt huvud nu, för jag har märkt själv att jag ibland säger till mig själv att inte lägga lika mycket energi på vissa personers problem. Men är man egoistisk då? Nej jag tycker inte de. Man måste kunna tänka på sig själv också.

Känns som om ibland hur det än slutar, så blir man ovän med en av vännerna. För det blir atomatiskt att man väljer sida, även om man försöker att unvika det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0