ääntligen !

Då var biljetten till Peace & Love beställt. Tack Mamma ! <3 Fick inte tag i Thimmy nu eftersom han inte svarade mitt sms, men hoppas att det blev rätt nu i alla fall.

Jag har märkt att jag älskar att vara hemifrån, jag knappt längtar hem när jag är borta någonstans. Det känns verkligen hemskt att säga så, gör typ ont, men så jag känner.. Visst ibland finns det en hemlängtan, men efter endast tio minuter i huset här hemma, så vill man åka iväg igen. Om det fortsätter såhär så kommer det finnas folk som inte kommer ha mig i deras liv längre fram i framtiden. Jag ska strunta i henne nu, jag ska inte ens prata med henne eller tilltala henne, om jag inte så måste.

Längtar till sommaren, längtar till efter midsommar då jag ska åka upp till Thimmy, slippa folket här och bara få vara hos honom, den känslan och stunden betyder så himla mycket för mig. Undrar om du förstår hur mycket det och du betyder för mig.. Så just nu längtar jag efter veckan i Borlänge - P&L och allra mest Thimmy<3 !! Men även resten av stunderna med vännerna, Östersjö och Karloskardagarna och massa mer! Dom stunderna man slipper (tyvärr ja, så känner jag nu) vara hemma. Mår inte längre bra att vara hemma. Och det tycks verka som om det endast är mitt fel. Det är i alla fall de dom säger och vinklar det åt - mitt fel.
 
Ska nu ta och se framåt, inte långt kvar till sommarlovet börjar - och gud vad jag längtar!

Godnatt ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0