090429

Vad kan man säga - vädret är underbart ! Satt ute i solen på skolan med Hanna, Lollo och Becka, och när man kommer hem så ser man mitt linne avmärkt på mig. Snyyyggt med bonna bränna - not!! Men gud vad det tog där alltså.

Kunde sluta tidigt idag, hade franskan tidigare så skönt. När man kom till Urshult gick jag och hämtade ut ett parket från H&M. Denna gången var det en blå blus som jag hade beställt, jätte söt. Sen när man kom hem blev det att man la sig i solen, tror jag somnade! Men låg väl där lite mer än en timme eller något. Nu jävlar börjars det med att försöka bli mkt brun ;)

Alltså, så skönt! Det är onsdag och imorgon torsdag (ganska logiskt!), men torsdag betyder valborg och då kommer lite folk till mig, och det ska bli mysmys! Men ändå längtar man mer till fredag - fest! Grymt kul, känner jag på mig att det kommer bli.

Ikväll blir det nog att man ta och kollar på fotboll - Man United spelar ju! Annars kan det bli att man kollar på Twilight, som vi fick hem idag. Som sagt, verkar bli lugn dag. Ut och gå med Emma får jag med hoppas på (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0