090427

Mycket meningslös dag. 
Egentligen skulle jag och Miranda åka tidigt till skolan eftersom vi skulle fixat med våran svenska redovisning. Men fick ett sms av henne då hon säger att hon kommer när engelskan börjar istället. Och då bestämmer jag mig för att göra detsamma, mamma är ledig idag så utnyttjade stunden och bad hon köra mig vid tio tiden istället.

När man väl kommer till skolan så får man veta att man inte har någon engelska! Och då har man inte lektion för ens vid två-tre tiden! Mycket roligt att vara i skolan i fyra timmar när det inte finns något att göra! Så jag fjäskade till mig lite till så mamma kunde komma och hämta mig i skolan. Så onödigt. Fick i alla fall franska läxa som jag ska göra, så jag skolkar inte helt, faktiskt.

Frågan är vad man ska göra för nödvändigt idag då? Funderar på att städa rummet för det ser verkligen förjävligt ut! Kläder överallt, golvet, bordet, sängen, ja överallt! Sen blir det att göra franska läxan så jag har den gjord, försöka att börja med historia arbetet också - alltså det börjar bli kort om tid nu! Ska ta och tvätta min spegel också, den e såå smutsig! Man ser knappt sig själv, urk. Menmen, dags att börja dåva.

Lär bli mer skrivande under dagen (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0