090426Då har det nyss slagt om till ny dag. Inte mycket bloggande denna helgen heller. 
Var ju iväg fredag till lördag, eftersom det hölls en överraskningsfest för min bror Lucas som har fyllt 25år i veckan. Och det var verkligen en lyckad kväll! Först i början kändes det ganska så segt och ensamt, om man säger så. Men sen efter lite alkohol i kroppen, både mig och dom flesta som var där - oj då blev det lite roligare. Det kanske man inte borde säga, men nu säger jag det. Visst kan man ha kul utan alkohol, men när det är fest så är det (Y)

Det var jag, pappa och lillebror som hade åkt upp till Oskarshamn. Vi övernattade på hotel nere vid hamnen, hur mysigt som helst! Dagen efter blev det att åka till Sebbes och deras hus, Fia och alla, alltså Sebbes & Lucas mamma och familj på den sidan. Där spenderade vi en del av dagen och åt smörgåstårta med släkt från den sidan. Sen bar det av hemåt. Stannade i Växjö för att handla på City Gross. Och sen hemma i Urshult igen.

Vilket kändes att man kom hem till, ja helvetet kanske man kan säga? Nej men ibland känns det som det. Man får vara glad för den stunden man får vara hemifrån lite då och då. Men det är ju såklart bra dagar här hemma. Denna dagen var den väl inte så topp. Men så är det ju med allting här i världen!

Klockan är tio över tolv. Man kanske borde ta och krypa ner i sängen snart. Säger väl godnatt här nu på bloggen, får väl se när datan stängs av. Men nattinatt :*


Saknar min älskling <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0