090414

Skolan är igång igen och det känns som om det är extremt mycket framöver med skolan att göra. En sak till dök upp idag. Nämligen är det såhär att vi ska på svenskan "intervjuva" något företag och redovisa det sedan för klassen. Eftersom Miranda och jag är så bra har vi redan bestämt träff med vårt företag vi ska intervjuva - på onsdag nästa veckan. Får se hur det går! Till dess ska man också ha gjort klart historia arbetet, som inte än är påbörjat. Ska bannemig börja med det idag!

Som sagt, mycket framöver. Och resa blir det också. Känns som om jag är iväg jämt! Jag älskar det, men ibland kanske det blir lite för mycket. Nu i helgen åker man med familjen till Stockholm, för att fira min kusin som blir 18 på fredag. Helgen efter där var det på tal att åka ner till Estelle, till Helsingborg och gå på ännu en 18års fest. Men får se hur det blir med det, eftersom det är så mycket i skolan så måste jag nog ta och tänka lite på skolan också - känns som om den kommer efter, väldigt mycket!

Kanske bäst att börja med pluggandet nu då, så jag kan fortsätta med mitt älskande resande till alla mina underbara vänner och platser som jag älskar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0