090401

Första april och det betyder ny månad och en månad närmare sommaren och skolen skiner - kan det bli bättre?
- Ja det skulle det kunna bli, eftersom när man vaknade idag och verkligen försökte att tvinga mig upp, så gick det inget vidare. LIksom perfekt att må skit när man har ett nationellt prov att skriva, hela dagen! Nej det skulle inte gå. Jag skulle inte klara av att sitta på en stol i max fem timmar och försöka skriva en uppsats.

Jag har inte en aning varför jag mådde såhär idag på morgonen, eller visst jag har en liten aning. Menmen mår i alla fall bättre nu och klarar i alla fall av att sitta upp. Blev bättre efter lite extra sömn och mat i magen.

Men jag måste försöka bli frisk tills imorgon, för jag vill inte missa Dag X i Växjö. Sen kan jag inte missa ännu ett prov som är på fredag i mattematik. Sen kan jag absolut inte vara dålig på lördag, eftersom jag ska till älsklingen då. Men som sagt, känner mig redan bättre så det är nog inget större problem med att må bättre redan ikväll/imorgon.

Sitter och kollar på Yesman nu, den är verkligen bra! Får ta och försöka räkna lite matte senare också, provet lär ju gå åt skogen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0