090302 - solen skiner & fåglarna kvittrar..

..kan ju knappt bli mycket bättre ! (;
Dagen började med att man åkte till skolan och lämnde idrottsväskan och sedan åkte in till Växjö med skolan och spenderade två timmar i Tipshallen, där Dag X hölls. Mycket fina saker och många vänner man träffade på, Emma Käll, Alexandra, Dhanne, Sebbe, Philip mfl. Och även gamla klasskompisar, eller ja pallarell-klasskompisar, Lovisa och Johanna. Jag skulle kunna nämna fler, men det var så många som man mötte!

Massa papper fick man också! Det som var bra tyckte jag var att det fanns flera högskolor som var där och försökte locka elever till just sin skola - mycket bra! För jag vet på ett ungefär vad jag ska läsa vidare till, men inte var.! Så fick kartaloger från b.la Blekinge, Kalmar och Göteborg. Sen var det massa UF som visade upp sig, b.la Lovisa, Johanna, Petra och även i två olika stånd Hannas kompisar Amy och Laura. Mycket häftiga grejer, och goda hade vissa också! Och massor med godis som Miranda blev hyyper på xD - fett ku!

När man sedan var tillbaka till skolan blev det at äta och sen dra ner till Tinghallen och ha idrott, som gick super segt idag! Verkligen alla var hur slappa som helst. Menmen, funderar på att ta en liten runda här i Urshult sedan.

Tydligen så blir det inget matteprov imorgon, typ inga kan det! Så man får tacka så mycket för det, så får man mer tid att plugga på skiten. Men ska nog ändå ta och plugga en del på matten sedan, och även  försöka göra klart hälsopedagogikes frågorna som ska lämnas in - egentligen för typ jätte längesedan!Menmen, det är chill. Måste även snart ta och börja med arbetet i historia också, har lite mer än en månad kvar tills det ska lämnas in. Hade ju varit skönt om man kunde försöka och göra det klart lite mer än dagen då de ska lämnas in (Y).


Tipshallen ; Dag X


Måla en bättre värld!
Vad ritar tjejerna i SP07 ?
Jo : PHELLEH?! & BHULLEH !!

Hannes ritade en kuk, eller ja påbörjade
tills han fick ett slag i örat av Lollo !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0