25 September - Right Here Waiting For You

Det finns en sak som jag har funderat på under ett mycket bra tag nu. Som jag inte rikigt har hittat ett svar på. Vad man känner igen sig i olika liv och olika händelser och berättelser. Ibland kan det vara skrämmande, hur mycket man känner igen sig i just det där ögonblicket man ser. Hur kan det komma sig att man känner igen sig så mycket. I bara något man ser på tv.

Svaret är kanske att dom har gjort serien för att ungdomar, eller ja, människor i allmänheten, att känna igen sig och tycka det är mer spännande då. Det är ett svar, annars har jag inget svar på det hela. Men en serie som jag känner igen mig, läskigt mycket. Det är One Tree Hill, i Petyon's liv. Visst, vissa saker stämmer inte in på mig ett dugg. Till exempel med hennes familj, att hennes mamma och pappa är döda och hon lever ensam i ett hus, och att psykfall kommer och besöker henne. Det hände precis inte mig.

Men allt det där med Lucas, fram och tillbaka med honom. Hennes känslor för honom. Det där känner jag igen så mycket så det går bara inte att förklara. Tror nog inte jag någonsin kommer kunna förklara. Så när någon frågar mig, hur kan du inte glömma honom? Vad är felet, varför är just han så speciell?

Ett enkelt svar för mig blir då, "du vet Oth, Peyton har sina känslor för Lucas, mina känslor är så - omöjliga att radera" bättre kan jag inte förklara det. Så lär bli svårt för dom som inte har sett Oth och för de som inte vet hur det ligger till mellan Peyton och Lucas.

Har hänt flera gånger att flera av mina kompisar har jämnfört mig med Peyton. Lika djup och likadana tankar. Som sagt inte alla, men vissa, när det gäller vissa ämnen. Man har själv känt igen sig där. Läskigt som sagt. Men man kan inte råför hur man tänker, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Phelleh?

Har ni också börjat med skräckromantiken ? där snackar man om att känna igen sig i de situvationer x D

2008-09-25 @ 09:36:23
Postat av: p. sawyer

jag känner igen mig väldigt mkt i onetreehill.

och mkt ang. peyton. musiken, hennes klädstil, känslor, tankesätt, svårt att släppa in människor, osv...

2008-09-26 @ 00:27:31
URL: http://psawyer.blogg.se/
Postat av: -

Jag är med som du, men jag känner igen mej själv väldigt mycket hos Brooke allt det med hennes mamma, såååå likt mitt liv och hon är glad partytjej men på insidan finns så mkt mer man inte ser. OTH 4-ever!!! <3

2008-09-27 @ 14:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0