Du är underbar !


Som sagt jag är just nu med min Estelle. Fett mys som vanligt. Jag bara dissade henne nu för att skriva lite här. Hon sitter där uppe och kollar på Singing Bee! Jag verkar dissa många denna dagen, eller mycket. Enligt EN person. Börjar tappa orken nu du.

Menmen i alla fall, Estelle ska sova här i natt. Så sen är hon här till två nått. Sen måste jag plugga plugga plugga - matte och historia. Jippihej för mig!

Nej nu ska jag fortsätta att vara lite social med min lilla flicka. Såg innan Livet Är En Schlager xD för jävla kul film det där. Får bli att kolla på en annan film nu, få se vad det blir. Jag är lite smått sugen på att kolla på någon disney film. Aja det får man allt ta reda på ska ni se.

Puss !

Jag har sagt till dig att jag alltid kommer älska dig. Jag menade det den gången och jag menar det än idag. Kommer alltid mena det också. Tvivla inte på det. Vem du än blir, vad du än har för tankar och åsikter så kommer jag alltid att finnas där för dig och stötta dig i allt. Kommer som sagt aldrig lämna din sida. Du är en av dom anledningarna att jag orkar med vardagen. Jag älskar dig Estelle. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0