ALLT!

Ja som ni kanske läste i inlägget innan så var jag inte speciellt glad eller hade inte speciellt kul den sista tiden på festen igår. Var typ allt! - Arg, full, trött och ja ALLT!

Men i alla fall, vaknade av att Hanna gick ifrån sängen. Sov fyra pers i en dubbelsäng. Sarah och Kocken tog ffs mer än haalva sängen! Så Hanna och jag fick typ ta resten och trängas. Menmen gick i alla fall bra, somnade ju efter ett tag. Kanske vid fem eller något.

Sedan vaknade innan åtta då som sagt av att Hanna gick upp ur sängen. Hon skulle med en tidig buss. När jag skulle röra mig, AJ säger jag bara! Kramp i vaden!!! Fyfan det är en av de väärsta jag vet! Och sen kom man i alla fall upp ur sängen. Man känner sig fortf lite små full, fan me alltså! Var ja verkligen så igår kväll?

Ont i magen hade jag med. Trött och sliten och allt! Blev att man letade upp en buss som vi skulle ta, Låla och jag. Hanna tog sin buss. Vi andra, Sarah, Låla, jag, Leo, Adam och David gick mot Sarah's lägenhet där Loppan och Jonas (ägaren till lägenheten vi var på typ hela natten) som då hade gått till Sarah's lägenhet istället för att sova hos Jonas.

Som sagt, gick upp t Sarah's och hämtade väskan. Sen gick Låla och jag och åt frukost. Mums & mys <3. Sen gick vi lite i affärer och jag köpte ett par blååa leggings och två linnen - vitt & blått! Sedan efter det tog vi bussen hem. Skönt som bara den!


Kommentarer
Postat av: Estelle

Och jag läser din i massor . =)

2008-09-13 @ 18:29:52
URL: http://estexx.bolgg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0