24 September - At home again

Yttligare en dag hemma. Gårdagen var ett helvete för mig. Har nog aldrig mått så dåligt fysiskt, i alla fall inte på väldigt länge. Kunde inte ens ligga med datan i knät som jag annars gjorde i måndags. Och mitt i allt ihop fick man såna där magont, kramp i magen. Fyfan säger jag bara. Sov två timmar på dagen, sedan två timmar på kvällen. Sen gick jag och la mig i sängen vid nio. Och somnade igen sen vid tio.

Sov tills elva. Över tolv timmar. Ett bra tag sen jag sov så länge. Men mår faktiskt bättre idag. Huvudvärk fortfarande, men vet inte om febern har gått ner. Ibland känner man sig lite kallsvettig. Har i alla fall orkat att duscha, och har orkat att sitta upp hela dagen. Fast ibland känns de som om jag ska svimma!

Optiken ringde innan och sa att mina glasögon är klara och att jag kan hämta dom. Problemet är när.
Ringde mamma och berättade, och hon sa att hon och jag kunde kanske hämta dom imorgon, eftersom Gebbe har match i Tingsryd. Men jag kommer inte orka vara där och vara sjuk och kolla på när dom spelar. Så får se hur det blir. Men måste ju hämta dom på något sätt.

Sen sa mamma också att jag kanske får vara hemma imorgon med. Så sjukt tråkigt bara att vara hemma efter några dagar. Måste i alla fall till skolan på fredag och ta hem böcker och sådant som jag får plugga på i helgen. Jippi vad kul. Det är fan de värsta med att vara sjuk, att man blir borta ifrån skolan!  Men är man sjuk så är man, tyvärr.

Nu ska jag kolla klart på filmen jag håller på att kolla på, Annapolis. Fast den är snart slut.

Puss !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0