23 September - Grattis Sebbe

Ännu en dag hemma. Hur mycket har jag sovit i natt egentligen? Inte alls mycket skulle jag kunna tro. Sov halva natten i soffan i tvrummet. Tror ändå inte det som sagt blev så mycket sömn, hostar och sådant mest! Fyfan säger jag bara.

Men idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Sebastians födelsedag! Min bror börjar bli gammal. Tror han fyller 26 idag. När man vaknade idag så snackade mamma med honom i tele. Så bad henne hälsa. För jag känner att jag inte han ringa honom själv. Min röst är förjävlig!

Idag är det min favorit dag, faktiskt. Eftersom det kommer ett nytt avsnitt av mina favoritprogram. One Tree Hill och Gossip Girl. Så nu ska jag bara kolla på GG avsnitt 3, som jag inte kollade på förra veckan. Sen efter det blir det att kolla på OTH avsnitt 4. Och senare när man har fått ner avsnitt 4 av GG. Så blir det såklart att kolla på den.

Puss !

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Du har smittat mig :'/ Eller jag sitter hemma med feber å troligt vis halsfluss :'/ Men tror inte du har de men vi kan bilda sjukling klubb lr ngt xD

2008-09-23 @ 21:59:20
URL: http://alexandrasoderlind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0