18års planer

Nu är det i slutet av september och sen november, sen pang blir det jul. Det går så snabbt. Nyår och sen in i det nya året. Allt går så snabbt. Sen är man är man inne i februari, den trettonde februari kommer - min födelsedag.

Men det är ju ingen vanligt födelsedag utan det blir ju min 18års dag. Jag, lilla jag blir 18år. Det är helt otroligt, lilla jag?
Har redan funderat på vad jag vill göra. Vill göra något speciellt, något riktigt speciellt. Inte bara med familjen - nej fy !

Men vad? Vill jätte gärna ha fest, stor fest. Liksom att man bjuder alla mina vänner, och sedan får dom bjuda lite folk också. Det hade ju inte varit helt fel? Men vart då? Parken här i urshult har ju brunnit ner för drygt ett halvår sedan. Så där kan man inte vara. Så vart ska man vara? Förslag någon?

Om man inte kommer på något ställe. Så funderar jag på om man bara kunde ha något litet. Med några tjejer och bara sitta och ha det mys och äta en middag och laga mat tillsammans eller något sådant. I vårt nya kök som kommer bli stoort! Meen ändå är jag sjukt sugen på att ha 18års fest, och jag kommer inte få ha festen hemma.

Liksom tänk er. Om vi tänker hur festerna brukar sluta? Ja, jag tror inte jag vill att någon ska ta sönder någon lampa eller att ett avlopp blir "förstört" xD eller att någon ligger och spyr i någons säng? Nej då är det bättre att vara på något ställe och förstöra! Nej nu menar jag inte så, men alltså. Ja, jag hoppas ni förstår.

Har haft mina funderingar på att kanske ha det på pappas jobb? Men, skulle han gå med på det? Mamma sa, idrottshallen? Perfekt, nästan, men skulle dom gå med på det?

Som sagt, det är nästan fyra månader kvar till den 13 februari. Men tiden går väldigt snabbt. Så har någon nån idé på vart man skulle kunna vara? Tacksam för förslag ^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0