You can't help who you love

Läs rubriken en gång, och sedan en gång till.. Märker ni inte hur mycket det stämmer. Man kan inte hjälpa vilka man älskar. Man kan inte hjälpa vilken man blir förälskad i och vilka som är omöliga att glömma. Det går inte att styra. Om man nu skulle styra detta så hade man fått ljuga. I alla fall jag, om jag skulle styra, så hade jag fått ljuga för mig själv. Jag kan inte styra det, jag kan inte ljuga för mig själv. Det går inte, det hade varit fel.
Men om jag inte skulle ljuga för mig själv, ska jag då inse vad som är det rätta beslutet? Men de rätta berslutet kan vara flera olika, eller kan det det? För mig finns det bara ett rätt beslut. Det känns som det i alla fall.. Jag kan inte tänka något annat..


Det känns hemskt att man skriver om sig själv såhär när det finns så mycket annat ledsamt runt omkring oss. Finns så mycket orättvisa här i världen, här i småland, här i tingsryds kommun.
Så hemskt det som hände för två dagar sedan. Sånt borde inte få hända. Det hända bara inte! Men ändå händer det.
Du har många som tänker på dig och din familj <3


Idag har man varit i Olofström med mamma, lillebror och Estelle. Nu är man hemma och ligger just nu i min säng, Estelle liggandes bredvid, sovande? Ja nästan! Nej nu blir det att ta och hitta på något. Hon och jag ska snart laga mat, och ikväll blir det att kolla på film (:

/ Rebecca


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0