Up To Me And You

Idag har man bakat bullar (: och goda blev dom också.
Efter man bakat bullar skulle man laga mat till syskonen, för dom skulle åka buss till olofström och se på bio ikväll. Jag orkade inte följa med. Har så mycket plugg att göra egentligen. Men i alla fall, blev att göra en snabb pastasallad med kyckling. 

Nu sitter man här och segar, med laptopen på köksbordet och jag orkar inte flytta på mig. Vid min högra sida ligger historia boken uppslagen på sidan 302, sidan där provet har sin början. Provet som jag har på onsdagen veckan efter lovet. Kommer gå så otroligt dåligt. Måste börja plugga, har i alla fall boken framme, då är det bara läsa det också och förstå vad som står där. Men mitt huvud vill inte arbeta. Så jävla seg.

Funderar typ på att inte alls plugga något alls på lovet, så jag verkligen tar de lugnt och inte använder det alls. Men problemet är ju att mitt huvud används hela tiden, åt andra problem. Önskar jag kunde ta och stänga mitt huvud och tankar från allt. Borde inte den också få ha lov?

Nu längtar jag till torsdag! Var ju tänkt att Miranda och jag skulle följa med killarna och bada i Växjö. Men både hon och jag har vår vecka denna veckan, fast min kanske tar slut och hennes kanske börjar. Så inte så jätte kul precis! Igår snackade jag med Alexandra en ganska lång stund. Sen kom vi på att jag kunde färga hennes och mitt hår då, men då får jag åka till henne i Rottne och sova där tills på fredag, sen åker jag med henne därifrån till Vetlanda och sedan mot Heat! Måste snacka med Miranda, så hon inte funderar på att bada. Men tror de blir så krabbit. Mycket lättare om jag åker till Alle! Aja det återstår och se (:

Nu ska jag bannemig försöka ändå att plugga lite historia. Sen ska jag se One Tree Hill och Gossip Girl <3 Byebye.

/ Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0