Som en kniv i hjärtat

Att se någon som man har lärt känns så bra under ett år. Se någon man har förlorat. Någon man har massa minnen med. En speciell vän, som betydde mycket för en. Att se den personen igen, när man inte sett den personen på ett halvår.

Inte visste jag att jag skulle ta det så hårt. Som om någon trycker en kniv i hjärtat. Försöker ta ut kniven ifrån mitt bröst, men den sitter stenhårt fast. Att se dig där, några meter ifrån mig. Att veta att du inte vill prata med mig, bara veta att du inte vill veta av mig längre. Allt gör så ont, kändes verkligen som om jag bara skulle bryta ihop totalt. Kunde lika gärna ha gjort det. Allt var så nära, såg dig och allt bara stannade till och plötsligt gick allt så snabbt och allt man ville ha var ny luft.

Flickan kan inget längre göra. Pojken har glömt henne och kommer aldrig mer tillbaka. Han har ett nytt liv, med nya människor. Flickan vill inte längre störa. . .

R.L.


Kommentarer
Postat av: Estexx ^

Nu får du tell me ! <3

2008-10-05 @ 17:03:45
URL: http://estexx.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag vet inte om jag orkar längre kan inte göra så här måste snacka med han. Allvarligt känns det som han är med mig för att göra dig svartsjuk. Jag måste glömma nu! det funkar inte

2008-10-05 @ 17:22:54
URL: http://alexandrasoderlind.blogg.se/
Postat av: Emma!

Rebecca! jag finns här och det vet du.. ily <33

2008-10-06 @ 18:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0