It’s still a little hard to say what's going on

Ibland blir det bara för mycket. Det kan gälla allt här i världen. För mycket prat, för mycket diskutioner, för mycket bråk, för mycket alkohol med mera. Men aldrig kan det bli för mycket kärlek. Omöjiligt att det blir för mycket av det. Snarare för lite.

No one's daughter allow me that
And I can't let go of your hand


En gång i tiden trodde jag att jag hade alldeles perfekt med kärlek, då mitt liv var perfekt. Eller klart det inte var perfekt, men allt dåligt, det sket man i, det la man åt sidan för att man inte orkade tänka på det, för allt var ju som sagt perfekt. Den perfekt-heten tror jag förstörde mitt psyke. För allt var så perfekt den stunden, och sedan blev allt sämre, mitt perfekta liv just då blev plötsligt allt dåligare och dåligare, för mig. Och slutligen var man där nere i botten av havet.

You better shut your mouth
Hold your breath


Om man vill ha tillbaka de där perfekta livet. Vad gör man? Gör man som jag, ligger och degar och gör inget med livet man har? Nej. Här måste ske en förändring, en stor förändring! Frågan är bara hur man ska klara den alldeles själv. Bara att bita ihop och kämpa. Ensam.. Jag klarar det, bara om jag vill så..

Take a look at my body
Look at my hands
There's so much here
That I don't understand

 
Om det sker något, ingenting kommer bli som det var innan. Ingenting som innan. Det är en sak som är säkert. Men förändring lär det bli. För det måste det bli, det är jag medveten om. En början är alltid en början.

Början för mig blir att sova mera. Få mer sömn under veckodagarna. Det blir ett måste! Så från och med nu, ikväll, ska datan vara avstängd från söndag till torsdag, innan klockan tio. Detta är fan ett ganska stort steg, för mig i alla fall. Eftersom jag brukar ligga med datan till tolv varje skoldag, så kommer det bli ganska svårt ibland. Men ja så om ungefär tjugo minuter ska jag stänga av datan min. Blir att ligga i sängen och läsa min svenska bok. Så detta blir nu ett godnatt ifrån mig. Sov så gott mina kära läsare.

Godnatt !  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0