Goodnight & Goodbye !

Tankar såhär dags brukar inte vara så glada. Varför, jo en anledning kan vara att vid denna tiden på dygnet är man oftast ensam, i alla fall jag. Och då, i alla fall jag, börjar jag tänka.
Tankarna flyger runt i huvudet, de flyger runt, runt, runt och stannar aldrig upp. Det fortsätter fortfarande i huvdet på en när man sover, finns alltid där när man vaknar, finns där när man går upp i sängen. Tankarna förljer med en till skolan, det följer en vart man än går. Spelar ingen roll vart man befinner sig, tankarna snurrar runt i huvudet ändå.
Tårarna som ramlar ner, det är ingen som vill se. Alla vill bara gömma och glömma. Radera allt som någonsin har varit, aldrig mera titta bakåt.
Låt det vara, blir bäst så. Ingen vill komma ihåg dig. Alla vill bara glömma. Du är värdelös och du är inget att ha. Få in det i dina tankar. Tänk på det hela tiden och gå vidare. Glöm den personen. Glöm bara. Hur svårt kan det vara. Personen är bara en liten skit som trycker ner dig. Lev vidare!
Ingen orkar lyssna, alla bara ser på.
Jag har tappat hoppet, hoppet på att få träffa dig igen. Kan inte bara tänka att det skulle hända igen. För mig är det omöjligt. För mig är det en dröm. Just nu lever jag inte i en dröm, levde i en dröm då. Men inte nu, nu är det en mardröm. Vad lever man för, vad är det för syfte egentligen.
Jag lever för er! Men inte för min egen del... Vet inte sist jag gjorde det egentligen.
Kan inte fortsätta skriva mera nu, min data får snart en vattenskada. Och klockan är mycket och det är skola imorgon. Om jag fick bestämma så hade jag varit hemma resten av veckan. Orkar inget mer. Men man får tänka posetivt, lov om tre dagar. Bara att bita ihop! Som med alla andra saker, tankar, och konflikter..

/ Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0